صفحه اختصاصي دور ه ها
دوره شیمی و صنایع غذایی
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در 06 بهمن 1400
- نوشته شده توسط مدیریت سایت
- بازدید: 1198
دوره های شیمی و صنایع غذایی قابل اجرا
ردیف | نام حرفه |
1 | آشنایی با طیف سنجی مادون قرمز |
3 | آشنایی با نوشتن مقاله های مروری |
4 | آشنایی با نرم افزارهای تخصصی شیمی |
5 | آشنایی با سنتز نانوذرات |
6 | ايمني در آزمايشگاه هاي شيميايي |
7 | آشنایی با افزودنیهای غذایی |
8 | آشنایی با اصول برچسب گذاری |
9 | آشنایی با اصول ارزیابی حسی |
10 | آشنایی با نحوه صحیح انبارداری مواد غذایی |
11 | آشنایی با بسته بندی نوین مواد غذایی |
13 | سبک زندگی طبیعی و سبز |
16 | مدیر بهداشتی بخش غذا، تغذیه و صنایع غذایی |
17 | نظارت بر بهداشت و ایمنی در واحد غذا و نوشیدنی |
18 | تولید کننده فرآورده های تخمیری (پنیر) |
19 | تولید کننده فرآورده های تخمیری (ماست) |
20 | کارور آزمایشگاه مواد غذایی |
21 | کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی |
22 | مدیر کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی |
23 | مدیر تدارکات غذایی (مدیر کیترینگ) |
24 | سازنده نقل و نبات و شکر پنیر |
25 | مسئول خط تولید سوسیس و کالباس |
26 | تولید کننده ترشیجات و شور |
27 | فن ورز ساخت فرمولاسیون محصولات دارویی |
28 | آموزش كار با دستگاه کروماتوگرافی گازي G.C |