maharat

صفحه اختصاصي دور ه ها

دوره شیمی و صنایع غذایی

دوره های شیمی و صنایع غذایی قابل اجرا

ردیف نام حرفه
1 آشنایی با طیف سنجی مادون قرمز
3 آشنایی با نوشتن مقاله های مروری
4 آشنایی با نرم افزارهای تخصصی شیمی
5 آشنایی با سنتز نانوذرات
6 ايمني در آزمايشگاه هاي شيميايي
7 آشنایی با افزودنیهای غذایی
8 آشنایی با اصول برچسب گذاری
9 آشنایی با اصول ارزیابی حسی
10 آشنایی با نحوه صحیح انبارداری مواد غذایی
11 آشنایی با بسته بندی نوین مواد غذایی
13 سبک زندگی طبیعی و سبز
16 مدیر بهداشتی بخش غذا، تغذیه و صنایع غذایی
17 نظارت بر بهداشت و ایمنی در واحد غذا و نوشیدنی
18 تولید کننده فرآورده های تخمیری (پنیر)
19 تولید کننده فرآورده های تخمیری (ماست)
20 کارور آزمایشگاه مواد غذایی
21 کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی
22 مدیر کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی
23 مدیر تدارکات غذایی (مدیر کیترینگ)
24 سازنده نقل و نبات و شکر پنیر
25 مسئول خط تولید سوسیس و کالباس
26 تولید کننده ترشیجات و شور
27 فن ورز ساخت فرمولاسیون محصولات دارویی
28 آموزش كار با دستگاه کروماتوگرافی گازي G.C

 

آدرس : دانشگاه آزاد اسلامي واحد نجف آباد دانشكده مهارت و كارآفريني 

تلفن تماس : 42293155- 031

حق نشر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد. ©۱۳۹۹

مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

All rights reserved. Get help: support@iaun.ac.ir

 

شما اینجا هستید: خانه صفحه اختصاصي دور ه ها دوره شیمی و صنایع غذایی